tisdag 22 juli 2014

Pimpad brevlåda

Sedan vi börjat snygga till framsidan av huset kändes vår brevlåda plötsligt ganska ful. En mattgrå brevlåda passade ju inte ens till vårt 70-talshus och dessutom hade bilden på framsidan blåst bort. Vi var inne på att skaffa en ny så kallad veckobrevlåda. Jag googlade och vi diskuterade vad vi ville ha och inte ha och sen gav vi oss iväg till en affär för att köpa en. Men ju mer vi tittade på brevlådorna där desto mindre ville vi ha dem. Så det slutade med att vi köpte en burk nästansvart metallfärg med lite hamrad look istället.

Jag måste säga: jag fattar inte hur ytan kan se så "hamrad" ut av flytande färg. Det är nästan som när de målar med schackrutig färg i tomteverkstan på julafton. Man drar med penseln över ytan och ser de randiga penselstrecken och sen flyter färgen ihop och så ser det ut som att man varit framme och hamrat ihärdigt. Wow!

Och nu i helgen som var fick brevlådan en lite personligare touch, samt en tydlig 12:a. Saknas gör nu bara en skylt med "ingen reklam, tack". Den har vi inte hittat ännu. Men så gott som ny är vår brevlåda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar